Veseli prosinac u Saxu

Za Novu godinu SAX! priprema Petardiranje

Klub Sax! i u prosincu donosi bogat program. Ponovno dolazi Alen Vitasović, ali ovoga puta samo na jenu noć. Nastupit će i bend Cry Babies, nastavlja se program petkom Cooganje, a održat će se i humanitarni božićni party. Tu je i popularni Lajnap, a priprema se i poseban program za doček Nove godine.

Program novog mjeseca u Saxu počeo je u ponedjeljak, 2. prosinca, kada su na pozornicu izašla četvorica veličanstvenih: Aleks Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec. Ekipa je okupljena pod imenom Lajnap, a nastupa svakog ponedjeljka u Saxu. Ali to nije sve, jer još dva dana vas čekaju samostalni nastupi Aleksa Curaća Šarića i Vlatka Štampara. 

Alen Vitasović rasprodao je Sax! pet puta zaredom, a sada dolazi opravdati očekivanja publike. Koncertom „Jenu noć u Saxu” izvest će svoje najveće hitove: „Ne moren bež nje”, „Jenu noć”, “Niš mi se ne da”, „Ja ne gren” i „Gušti su gušti”, a sprema i poneka iznenađenja za svoje vjerne obožavatelje. 

Alen sprema neviđeni spektakl u Saxu

U sklopu programa Cooganje nastupit će Živa Legenda, na petak 13. nastupaju VIS Breskvice, a petak nakon bend Retrodukcija.

Za kraj godine i Kreativni glazbeni kolektiv donosi pravu poslasticu! Rap rock bend Detmeć promovirat će album prvijenac „Na rubu“, a prije njih će nastupiti podjednako nezgodni Suicidal i djevojke iz dua Playground Hustle.

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti u suradnji sa Studentskim zborom Fakulteta političkih znanosti u Saxu organizira najbolji božićni party u gradu. Ovaj događaj ima i humanitarni karakter pa će tako prihod od ulaznica ići u Udrugu Krijesnica. Puštat će se trash i ex-yu hitovi, a svi su pozvani.

Za Novu godinu SAX! priprema tulum Petardiranje #6 uz DJ DaDoo koji će puštati domaći i strani pop rock, Novi val, funk, soul i disko hitove. Tulum traje do ranih jutarnjih sati, a ulaznice su već u prodaji.