Vodimo te na koncert makedonske etno gypsy brass atrakcije Kočani Orkestar

Ne propusti urnebesan provod jer Mixer.hr za tebe ima 2x2 upada

U petak, 18. siječnja će u zagrebačkom klubu Boogaloo još jednom nastupiti makedonska etno gypsy brass atrakcija Kočani Orkestar, a Mixer.hr za tebe ima 2×2 upada!

Kao posebni gosti ovom prilikom će nastupiti plesne skupine Sarasvati, Walde, Apsaradhe i Nipriye koje će održati svoje plesne točke prije koncerta kao uvod u večer, nastupiti kao gošće Kočani Orkestra i nastupiti na Balkan Fiesta after partyju nakon koncerta u maloj dvorani Boogalooa.

Kočani Orkestar je međunarodna koncertna atrakcija i jedan je od najcjenjenijih romskih sastava u svijetu. Glazbeni stil ovog neumornog puhačkog orkestra vrlo je zanimljiv i jedinstven. Tradicionalna romska glazba je temelj njihovog izraza kroz koji se isprepliću furiozna kola i svadbene veselice, sa tužnim i melankoličnim elegijama. Kao glazbenici romskog porijekla iz Makedonije, veliku važnost pridaju upravo makedonskoj narodnoj glazbi, ali iz njihovih instrumenata se pored etna može čuti i elementi funka, jazza, s virtuoznim improvizacijama solista, a pored klasičnih hitova izvode i popularne pjesme današnjice u svojim verzijama.

Ovaj iznimno popularni sastav može se pohvaliti redovitim nastupima u Zagrebu koji su već postali svojevrsna tradicija. Dvije godine zaredom su dupkom napunili etno/rock pivnicu na zagrebačkom Bundeku u sklopu Rujanfesta, a u Boćarskom domu za doček nove godine napravili totalni urnebes.

Mixer.hr za tebe ima 2×2 upada za događaj koji se ne propušta!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavi svoje puno ime i prezime ili ga, uz naznaku “KOCANI”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom četvero sretnih dobitnika izvući ćemo već sutra, četvrtak 17. siječnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.