Vodimo vas na koncert Nine Kraljić u Tvornicu kulture

Dozvolite da vam Nina Kraljić Kvintet - zaljulja svijet

Nina Kraljić, foto: Mare Milin

Nina Kraljić Kvintet održat će po prvi puta koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 29. ožujka ove godine i izvesti svoj glazbeni program naziva “Zaljuljali smo svijet”. Publiku u Tvornici Nina Kraljić očekuje u svom najboljem, novom izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru.

Publiku u Tvornici očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija te izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s Nininog albuma. Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic singl “Lava” s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja za publiku.

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr za vas ima 2×2 upada za druženje u Tvornici kulture!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici pozovi ekipu na koncert za koji ti poklanjamo dva upada ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “NINA”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo već u ponedjeljak, 25. ožujka iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.