Vodimo vas na koncertnu promociju novog albuma ESC Life

Dostava zvuka i Mixer.hr časte s 2x2 upada

Ne boje se jednostavnosti i nisu opterećeni usporedbama s indie rockom ranih 90-ih – zagrebački ESC Life skrojen od iskusnih glazbenika domaće alternativne scene izbacio je ovaj mjesec sjajan album Born To Be Mild. Najavljeno kao još brže, zabavnije, ali i progresivnije, izdanje će svoju koncertnu promociju doživjeti 2. veljače 2019. u klubu KSET.

O albumu smo pisali u našoj nedavnoj recenziji, no pravi doživljaj čeka vas uživo, stoga Dostava zvuka i Mixer.hr dvoje čitatelja časti s po dva upada!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici pozovi frendicu ili frenda na koncert za koji ti poklanjamo dva upada ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “ESC LIFE”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 31. siječnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Svirajući zarazni pop s distorziranim gitarama na tragu onom američkih indie giganata Dinosaur Jr., Sebadoh, Weezera i sličnih, karijerni put doveo ih je legendarnom Grantu Hartu (Hüsker Dü, Nova Mob) kojem su prije nekoliko godina bili prateći bend i predgrupa na turneji jugoistočnom Europom. Tome je svakako kumovao njihov upečatljiv album prvijenac Access All Areas (2015.) koji je osim simpatija srodnih glazbenika brzo stekao naklonost publike, što i ne čudi s obzirom na bendovu fantastičnu sposobnost stvaranja predivno jednostavnih, introspektivnih melodičnih pjesama s prizvukom bezvremenskih hitova. Od tada pa do danas nastupali su klupski i festivalski diljem regije, a u uspjehe svakako ubrajaju i turneje van Hrvatske po Njemačkoj, Češkoj, Austriji, Bugarskoj.

S novog albuma već je ranije predstavljen “Vacation”, pulsirajući i pitki singl nastao pod producentskom palicom Marka Mrakovčića. Koncertom u klubu KSET vraćaju se u epicentar zagrebačke scene, napucani novim materijalima koji čekaju svoje prve utiske.

Na promociju albuma kao gosti stižu zagrebački indie rockeri Weather Pains, oformljeni raspadom bendova Benchwarmers, Silk i Neon Green. Ulaznice možete pronaći u pretprodaji za 30 kuna, na dan koncerta 40 kuna.