Vojko V, Repetitor, Them Moose Rush i Stormera junaci pulskog glazbenog vikenda

Ovu subotu na pulskom Kaštelu održat će se četvrto izdanje glazbene manifestacije Prvi maj geri

U subotu, 27. travnja na pulskom Kaštelu održat će se četvrto izdanje glazbene manifestacije Prvi maj geri. Incognito Agency najavili su četiri koncertna gostovanja pa će te večeri nastupiti grupe Stormera, Them Moose Rush, Repetitor i Vojko V + after party sa Dj Keđo do 6 ujutro.

Ususret glazbenom vikendu u Puli objavljena je i sjajana animirana najava manifestacije, rad poznatog lokalnog umjetnika Saše Đurišića, poznatijeg kao Sale Undertoon. Glas u animaciji su posudili Vojko V i Debac ZM iz metal sastava Stormera.

Instrumentalna progresivna rock/metal grupa Stormera iz Pule je nastala 2017. godine na temeljima grupe Flanger Danger čiji su članovi  poznati i iskusni glazbenici koji su svirali u grupama kao što su Popeye, Rosa Nera, Blockade Runner, Nas 4, itd.

Bjelovarski progresivni noise rockeri Them Moose Rush oborili su s nogu i publiku i kritiku, nastupali čak četiri puta na najvećem domaćem festivalu – INmusic te na festivalima i po klubovima u Hrvatskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji. Iza sebe imaju dva albuma i dva EP-a, puno kreativnog vizualnog rada i pregršt  odličnih kritika, domaćih, ali i inozemnih, no koncertni nastupi su ono po čemu je Them Moose Rush najpoznatiji.

Repetitor, foto Renato Horvat

Beogradska post-punk senzacija Repetitor svojim je odličnim nastupima već godinama najveća koncertna atrakcija u regiji, a iza njih su mnogobrojne turneje uključujući i Kinu. Izgleda da su svojim nastupom na prošlogodišnjem INmusicu, osim publike i kritike, oduševili i Arcade Fire koji su ih odabrali kao predgrupu na svojim koncertima u Europi.

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio uploviti u solo vode, da bi iste te godine ostvario rekordan uspjeh rasprodavši malu dvoranu Doma sportova u sklopu zagrebačke promocije albuma prvijenca. Vojko V je nastavio nizati uspjehe i pohvale za objavljeno izdanje, a na ovogodišnjem Porinu nagrađen je u čak tri kategorije: album “Vojko” odnio je nagrade za album godine i najbolji album klupske glazbe(producenti Vojko V i Vedran Zenzerović), dok je spot za pjesmu “Ne može” nagrađen za najbolji video broj (redatelj Rino Barbir).

Vojko V

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna u Puli u Rock baru, Dallas music shop u Rijeci te preko Entrio platforme. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 80 kuna.

Satnica :

  • Vrata 21h
  • Stormera 21:10
  • Them Moose rush 22:05
  • Repetitor 23:10
  • Vojko 00:25
  • After party with Dj Keđo
  • Kraj 06: 00