Zack de la Rocha (RATM) objavio solo singl “Digging For Windows”

Dok se ostatak članova Rage Against the Machine udružio s glazbenicima Chuck D-em i B-Realom i trenutno se nalazi na turneji pod imenom Prophets of Rage, pjevač Zack de la Rocha napokon je objavio solo singl.

zack-de-la-rocha-4Singl “Digging For Windows”, koji je danas zapalio medije, mogao bi biti najava za prije deset godina obećani solo album, a producirao ga je El-P (Run the Jewels) s kojim je de la Rocha već surađivao na pjesmi “Close Your Eyes (And Count to Fuck)”. Obzirom na reakciju medija, za očekivati je da će više informacija isplivati na površinu ovih dana.

Podsjetimo, preostali članovi Rage Against The Machine ujedinili su svoj glazbeni talent s članovima Public Enemya i Cypress Hilla kako bi realizirali glazbeni projekt, ili kako je to sad popularno zvati – supergrupu, pod imenom Prophets Of Rage koje je svojevrsni hommage RATM-u i istoimenoj pjesmi Public Enemya iz 1988. Ovaj projekt s pet članova ujedinio je tri četvrtine RATM (gitarist Tom Morello, basist Tim Commerford i bubnjar Brad Wilk) s hip-hop legendama Chuck D-em (Public Enemy) i B-Realom (Cypress Hill), nažalost bez pjevača Zacka De La Rocha.