Zagreb Calling – Početak prodaje dnevnih ulaznica

John Newman PosterZapočela je prodaja dnevnih ulaznica za drugi dan Zagreb Calling festivala koji će se održati na ŠRC Šalati u četvrtak, 23. lipnja. U ponudi su ulaznice za Fan Pit, Parter i Tribinu, a mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovom web siteu.

Dnevne ulaznice mogu se kupiti po sljedećim cijenama:
Parter 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan
Tribina 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan
Fan Pit 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan

Ovogodišnji Zagreb Calling okupirat će stadion na Šalati u srijedu 22. i četvrtak 23. Lipnja. Zasad je službeno objavljen samo headliner drugog dana, a riječ je o engleskoj soul zvijezdi i jednom od najtraženijih pjevača današnjice – Johnu Newmanu.

Nakon studija u Leedsu, John se seli u London i osniva bend, a dok je radio u baru sprijateljio se s članom Rudimentala, koji kasnije s njegovim glasom i „Feel The Love“ stječu svjetsku slavu. Nakon drugog zajedničkog hita „Not Giving In“, ubrzo slijedi Newmanov prvi samostalni singl „Love Me Again“ i prvo mjesto britanske, ali i mnogih svjetskih lista, uključujući i proboj na američko tržište. Debitantski album „Tribute“ također dospijeva na vrh britanske liste. Singlovi „Love Me Again“, „Losing Sleep“, „Out Of My Head“ i „Cheating“ kao i rad sa sastavom Rudimental na hitovima „Not Giving In“ i „Feel The Love“ ili “Blame” s Calvinom Harrisom s kojima je osvojio svjetske top liste, svi zajedno broje više od milijardu pregleda na YouTubeu.

I novi album “Revolve” pun je hitova koji već osvajaju svjetske top ljestvice. Najavni singl “Come And Get It” je građen na bogatim melodijama i ritmu i savršeno predstavlja stvaralačku fazu u kojoj se John nalazi. Drugi singl s albuma je “Tiring Game” koja ugošćuje legendarnog Charlie Wilsona iz The Gap Banda.

ULAZNICE ZA DRUGI DAN ZAGREB CALLINGA
U prodaji će se naći dnevne ulaznice za drugi dan Zagreb Callinga (23. lipnja) za Fan pit, Parter i Tribinu po sljedećim cijenama:
Parter: pretprodaja 170 kn, na dan 190 kn
Tribina: pretprodaja 230 kn, na dan 250 kn
Fan Pit: pretprodaja 250 kn, na dan 270 kn

Prodaja kreće u ponedjeljak, 22. veljače.