Zagrebački hard rockeri Hard Time otvaraju koncert Airbournea u Tvornici

ht band pivana2

Po prvi puta u Hrvatsku na solo koncert dolaze fenomenalni australski hard rockeri AIRBOURNE. Koncert će održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture 11.07.2016. Koncert će otvoriti zagrebački hard rockeri Hard Time koji ove godine slave 25 godina banda i upravo očekuju izlazak novog studijskog albuma.

Jedan od ponajboljih hard rock bandova na svijetu žestoko svira, ima sjajne pjesme, fenomenalne live nastupe, himnične refrene, otkačenog pjevača i nevjerovatnu količinu energije koja „isijava“ iz svakog tona i pokreta proizvedenog od strane AIRBOURNE-a. Svim tim kvalitetama priskrbili su si titulu „novog AC/DC“. (Mnogi su bili sigurni da bi jedino njihov pjevač Joel O’Keeffe mogao dostojno zamijeniti pjevača AC/DC Briana Johnsona.)

slide-airbourneKada su braća Joel i Ryan prije 10 godina osnovali band na tragu Thin Lizzy, Motorhead, Judas Priest, Iron Maiden i naravno AC/DC nisu ni sanjali da će njihovi albumi dobiti nagrade, da će svirati na najvećim svjetskim festivalima, da će od svoje dobre zabave napraviti još bolji posao i da će im legenda poput pokojnog Lemmyja glumiti u spotu. Tri albuma kasnije i tri miliona kilometara ceste na turnejama doveli su ih do toga da su njihovi albumi visoko na top listama, a vojska obožavatelja je svakog dana sve brojnija širom svijeta – od Australije, Amerike, Europe pa do Dalekog Istoka. Airbourne sa svojim „zidom Marshall pojačala“ iza sebe uzvraća im fenomenalnim koncertima, pa smo sigurni da će svi ljubitelji bazičnog hard rock zvuka doći na svoje u zagrebačkoj Tvornici Kulture 11.srpnja.

Ako volite žestoki rock’n’roll ne propustite hard rock koncert sezone u Zagrebu.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 160 kn, a na ulazu u klub cijena će biti 180 kn.
PRETPRODAJNA MJESTA: Hard Place, Rockmark, Dirty Old Shop, sva pretprodajne mjesta Entria i on-line na www.entrio.hr.