Zidove Vintage Industrial Bara protresti će Cold Snap i Polarity Of Life

U četvrtak 26. siječnja u Vintage Industrialu svakako ne propustite žestoki koncert bendova Cold Snap i Polarity Of Life.

Od 2003. do danas, najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap nakupio je staž od 320+ koncerata diljem Europe, uključujući turneje s velikanima Pro-Pain, Dead By April, Ektomorf i nastup na Wackenu, te su dijelili pozornicu s Disturbed, Soulfly, Flogging Molly, Iced Earth, Limp Bizkit, da izdvojimo samo neke. Također su osvojili nagradu “Zlatna Koogla” za najboljeg novog izvođača 2008. godine.

Cold Snap iza sebe ima jedan EP i tri uspješna albuma, od kojih je posljednj “World War 3” producirao jedan od najpoznatijih metal producenata na svijetu, Tue Madsen.

Sutra će im se na pozornici omiljenog Vintage Industriala pridružiti i Polarity of Life, zagrebački metalci koji se na scenu vraćaju na krilima novog EP-a “Beginning/End/Beginning”, ujedno četvorka koja nikada publiku ne ostavlja razočaranom.

Na sceni rokaju već gotovo desetljeće. Nastao na temeljima benda Scarab, bend je tražio svoj zvuk dok se sve nije posložilo na prvom full lenght albumu “Polarity of Life”, koji je u potpunosti napravljen po DIY sistemu i obuhvaća na jednom mjestu sav uloženi trud i rad bivših i novih članova. Veću pozornost publike izazvali su kao dio odličnog projekta United bands vs. Crowd, fantastične ideje kojom se privuklo dosta zaljubljenika u metal i kojom je 6 bendova gostovalo u gradovima diljem Hrvatske.

Ovih dana predstavili su video spot za stvar „Cutting Through”.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u Kavezu i Vintageu (Savska 160) te Dirty Old shopu (Tratinska 18)