Zoran Mišić – “Savršena”

Jedan od najkvalitetnijih hard rock vokala, Zoran Mišić, nakon četiri godine objavljuje novi autorski materijal. Riječ je o singlu ”Savršena” gdje potpisuje glazbu i tekst, na aranžmanu je surađivao sa svojim stalnim suradnicima Darkom Dimovskim i Tomislavom Marićem, te zajedno s njima najavljuje novi album koji je još uvijek u procesu snimanja. Pjesma je odmah dobila i videospot za koji je zaslužan Slaven Saražin.

Nije neobično da smo nove pjesme čekali tako dugo jer Zoran Mišić redovno nastupa i podjednako kvalitetno radi na novim materijalima koji su logičan nastavak debitantskog albuma ”Strah od nepoznatog” iz 2011.

”To je pjesma koja je nastajala dugi niz godina. Ideja pjesme vuče se od moje 17. godine, a nedavni događaji iz života mojih najbližih prijatelja inspirirali su me na njeno dovršavanje. Sve što sam želio reći, napisao sam u pjesmi, a na publici je da ju shvati na neki svoj način.” – izjavio je Mišić o pjesmi.

Godina je počela sjajno za Zorana Mišića jer mu je na samom početku uručena nagrada Music Puba, jedne od dugovječnih glazbenih emisija na Hrvatskom radiju, i to za pjevača godine.