Energičnost The Prodigyja u Gjuri 2

press photo - The Prodigy Real Tribute Band (live) - 5Techno Clubbing ekipa ovu subotu u klubu Gjuro 2 pripremaju nešto drugačiji program. U goste dovode “pravi” tribute bend jednom od bendova koji su obilježili kraj 20. i dosadašnji tijek 21. stoljeća. Oni koji nisu imali prilike doživjeti koncert energičnih The Prodigy moći će 13. travnja doživjeti njihov zvuk i atmosferu u izvedbi Prodigy Real Tribute Banda uživo.

Prodigy Real Tribute Band Live slove za najboljeg europskog interpretatora čuvenog britanskog sastava. Sve pjesme izvode uživo, uz puno energije i bez matrice. Nakon što su obišli najveće europske klubove dolaze u Zagreb i donose eksplozivnu atmosferu elektronske glazbe.

Program počinje je u 21 sat, a ubzo će krenuti i koncert The Prodigy – Real Tribute Banda. U ponoć kreće party koji će trajati do 5 sati ujutro, a za mix pultom će se izmijeniti dobro znani techno DJi: Mr. DJ Dario [Kraljevstvo | Perfection] Zoky [Rave’N’Roll | Naked Lunch | Techno Clubbing] i Blurix LT [Hard2Core | Blurredd Motion Rec. | Diggarama].

Ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna i to online putem Eventim sustava, te u Transport Footwear trgovinama i Knjižari Rockmark. Na dan koncerta će koštati 50 kuna. Kupljene ulaznice za koncert vrijede cijelu noć, a upad nakon ponoći / koncerta) za one koji dolaze na techno party je 30 kuna.

Mixer.hr daruje čitatelje doživljajem energične atmosfere live izvedbi pjesama The Prodigy. Na naš dobro znani mail nagradnjacha@mixer.hr javite nam – U čijoj režiji će se odviti koncert Prodigy Real Tribute Band u Gjuri 2?

Techno Clubbing with The Prodigy - Real Tribute Band (live) @ Gjuro 2 (Zagreb, 13.04.2013) - FB banner