Finale IMAGINE festivala na Trgu bana Jelačića

Imagine Croatia plakat (2)IMAGINE CROATIA je festival mladih glazbenika u dobi od 12 do 20 godina (pojedinci) i grupe do najviše 10 glazbenika od kojih nitko nije stariji od 20 godina. Radi se o festivalu otvorenom mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode.Ove godine poseban naglasak je na autorske izvedbe a obrade su također dobrodošle. Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima.

Nastup na finalu festivala  pobjedniku će  omogućiti nastup na međunarodnom Imagine festivalu – IMAGINE 2015 u Belgiji. Ostale nagrade su gostovanje na festivalu Music Direct – Imagine Sweden u Švedskoj, gostovanje na Imagine Belgium u Belgiji , Imagine France u Francuskoj ,Parkfest u Novigradu,  nagrada Aquarius recordsa – izdavanje singla , nagrada Akaj studija – snimanje u studiju , nagrade Euro Unita i Yamahe.

IMAGINE FINALE ODRŽAVA SE 6. i 7. PROSINCA NA TRGU BANA JELAČIĆA . Prvi dan nas očekuju Hrvatski glazbenici koji će se natjecati za vrijedne nagrade , a drugi dan pobjednik Imagine Croatia 2014 i međunarodni gosti iz Belgije i Švedske koji su osvojili nagrade u svojim zemljama.

Imagine Hrvatsko  finale 6.12. u 18.00h

VIRIBUS UNITIS
NINA FAKIN & VERONIKA LANČA
FIRESPARK
M&M
DRUGI SVIJET
PASSENGER ROUTINE
VEDRAN ŠIMUNEC
RESET
LEVONDA KIDS
MEDIJA STRES
REPLY
FUNKED UP

Imagine Međunarodna prezentacija 7.12. u 19.00h

POBJEDNIK IMAGINE CROATIA 2014
GOATFISH – PROŠLOGODIŠNJI POBJEDNIK
ACT 1 (BELGIJA)
DUO SYSTRAMI (ŠVEDSKA)

Pronađite IMAGINE CROATIA na facebooku.