Hoomstock 2016 spreman uz objavljen raspored, prijevoz i smještaj

hoomstock

Brojimo manje od mjesec dana do Hoomstocka 2016, koji se održava 19. i 20. kolovoza, i sve je spremno – od prijevoza, smještaja do lineupa.

U suradnji sa Potočki Prometom organiziran je prijevoz iz Zagreba i Varaždina za vrijeme trajanja Hoomstock festivala. Prvi bus za svaki dan je BESPLATAN tako da su potrebne rezervacije uz napomenu da li se isti dan vraćate ili kampirate. Nakon popunjavanja prvih autobusa informacije o sljedećim busevima biti će objavljene na webu i na Facebook stranici.

Rute:
*Zagreb autobusni kolodvor – Zabok – Krapinske Toplice – Pregrada – Hum na Sutli
*Varaždin gl kolodvor – Ivanec – Lepoglava – Golubovec – Krapina – Đurmanec – Hum na Sutli

Polazak u 16:30 i 04:00

rezervacije na : sinisa@hoomstock.com

Nakon prijevoza do Huma na Sutli, organizatori su razmišljali i o smještaju. Hoomstock – mladi mijenjaju svijet ove godine nudi festivalski kamp koji je besplatan i ograničenog kapaciteta, a organiziran je u suradnji s Hemmens-om. Zbog ograničenog kapaciteta kampa, potrebna vam je festivalska ulaznica i prethodna registracija na već poznati mail – sinisa@hoomstock.com.

Bendovi po danima:

Petak 19.8.                                         Subota 20.8.

Goran Bare & Majke                        TBF
Gatuzo                                               Kawasaki 3P
M.O.R.T.                                             Kandžija i Gole žene
Mnogi Drugi                                      Breakdown!
Social Blue                                        Tight Grips

Nakon opsežnih priprema, organizatori su podjelili i priču kako je sve počelo i koliko je truda uloženo da se stvori jedna ovakva institucija, što je danas Hoomstock festival. Od ranih početaka u maloj kinodvorani do open air koncerta na igralištu, Hoomstock je rastao skupa s okolinom.

Neprofitna udruga HUM (Humska udruga mladih) željela je napraviti nešto za svoju sredinu, mladi su se htjeli zabaviti, a ujedno i pomoći najpotrebitijima iz svoje općine. Malo po malo smo rasli do dvodnevne manifestacije s najeminentnijim imenima naše scene, ali nismo nikad zaboraviti i na taj humanitarni faktor.”