Jinxi ekskluzivno i permijerno u Johannu Francku

jinx

Grupa Jinx trenutno u svom Funhouse studiju u Zagrebu finalizira dvogodišnji rad na novom albumu. Samo za ovu prigodu Jinxi izlaze iz studija i zajedno s gošćama i gostima, ekskluzivno i premijerno u klubu Johann Franck izvode neke od novih pjesama sa dugoočekivanog, nadolazećeg studijskog albuma.

Kao što smo već najavili, nakon pet i pol godina od objave posljednjeg albuma “Diksilend”, grupa Jinx ulazi u završnu fazu rada na njegovom nasljedniku. Na radost brojnih obožavatelja, stvari koje nastaju u studiju Jinxa iz dana u dan sve bolje zvuče i nestrpljivom iščekivanju prvog novog materijala bliži se kraj.

Osim novih pjesama ovaj nastup Jinxa uključuje i najpoznatije hitove Jinxa u osvježenim verzijama koje do sada niste imali prilike čuti nigdje drugdje.

Uz DJ setove Alena Balena prije i Tome Ricova poslije koncerta očekujte organski plesni tulum* sa Jinxima na kojem će i najzahtjevniji glazbeni sladokusci napokon imati prilike polizati svoje plesajuće prstiće. Ili stihovima Jinxa: “Svi! Dođite na Astro-party!”.

Za đuskanje, cupkanje i ples zaduženi:

19.00h – 21.00h: Alen Balen [DJ set]
21.00h – 23.00h: Jinx [koncert]
23.00h – 01.00h: Tomo Ricov [DJ set]

Cijena ulaznica 70kn u pretprodaji, 90kn na dan koncerta. Pušten je ograničen broj ulaznica, rezervirajte svoju već danas u klubu Johann Franck.