EKV tribute koncert u spomen Milana Mladenovića

Oglas

EKV-KRUG

Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas 18 god nakon smrti Milana Mladenovića, još tijekom listopada prošle godine Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova Grada Zagreba na svojoj zadnjoj sjednici prihvatio je prijedlog jednog građanina da Mladenović dobije svoju ulicu u Zagrebu.

Sada već tradicionalno, svake godine u prosincu grupa Krug – “Oficijalni tribute to EKV” bend iz Beograda sačinjen od bivših članova Ekatarine Velike i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova nastupa širom regije odajući počast  prerano preminulima Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Nakon sjajnih i rasprodanih koncerata u Sarajevu i Tuzli 2 i 3. studenog, KRUG je svirao u Nišu u subotu 17, a tjedan dana kasnije, 24. studenog u Beogradu. U Zagrebu će nastupiti u Klaonici 14.12.2012..

Krug će nastupati u slijedećem sastavu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Aleksandar Sarajlić (Filigrani) – vokal i bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Predrag Stevović (Filigrani) – gitara i specijalni gost Teodor Jani (producent – EKV, Azra, Atomsko sklonište…) – gitara. Krug je nastao u proljeće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika sa grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na muzičkoj sceni Beograda.

Od originalnih članova tu su Marko Milivojević (bubnjevi) i Dragiša Uskoković Ćima (bas gitara) i Teodor Jani (gitara, čuveni producent).

Kao predgrupa nastupit će grupa Baltazar.

Koncert počinje oko 21 h,

Pretprodaja karata bit će na blagajni kluba Klaonica po 30 kn, a na dan koncerta po 40 kn, te u Dallas music shopovima  u Zagrebu.

Ček dis aut