Illectricity – Music & visual arts festival

sound clash vizualSedmi Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti službeno je otvoren. U naredna dva tjedna (tri vikenda) illectricity festival će svojim programom okupirat neke od ponajboljih zagrebačkih klubova, a to su Club Lemon (Nucomers Night), klub Močvara (Sound Clash) i Pogon Jedinstvo (Main Night). Sam naziv posljednje večeri, koja će se održat u subotu 3. prosinca, daje do znanja da je to njihov najveći i najvažniji festivalski event. Tom prilikom ugostit će poznate američke, britanske, irske i neke domaće producente elektronske glazbe.

subota, 26/11 – 3. Sound Clash @ Močvara

Kako ova zima sve jače i jače grize i postaje nepodnošljiva, tako Confusion lagano otpušta informacije vezane uz ovogodišnji festivalski program. Strujanja illekričnih vibracija manifestiraju se kroz zabavu i ples a 26. studenog vas usmjeravaju put kluba Močvara, u kojem će se za vašu naklonost boriti četiri zagrebačke prijateljske ekipe!

four on the floor:

Trip 2 Zion / Pistolero / JabbaTon / CFSN DJs

visuals:

polygon & noddy2000

start: 23h

upad: 25kn do ponoći, 35 nakon

Do sada su bila organizirana dva zagrebačka Sound Clasha! Na posjetiteljima je bilo da navijanjem i reakcijama izaberu svog pobjednika dok se četiri različitih ekipa borilo za njihovu naklonost.

U subotu 26/11 u prostoru kluba Močvara održat će se treći po redu Sound Clash s ekipama JabbaTon, Pistolero, Trip To Zion i CFSN DJ-ima u ulozi domaćina.

Pravila igre su identična kao i zadnja dva puta! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o samom ishodu!

Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.

Twittajte, skačite, ritajte se i vičite – Reeeewind!

Biografije pojedinih SC ekipa, naći ćete na ovom linku:

http://www.facebook.com/events/106844566098427

03/12 – Main Night @ Pogon Jedinstvo

(stara tvornica pored kluba Močvara)

Machinedrum – live (LuckyMe, Planet Mu/USA)
Ramadanman aka Pearson Sound (Hessle Audio, Swamp81/UK)
Solar Bears – live (Planet Mu/IR)
Waitapu – live (Fresh Poulp/HR)
CFSN DJs

+

stage design, light & visuals by liik, onoxo, .exe & klif

Program proveden u suradnji sa Zagrebackim centrom za nezavisnu kulturu i mlade.

Glavna festivalska večer u magičnom prostoru Pogona Jedinstvo održat će se sada već po četvrti put. Upravo u toj bivšoj tvorničkoj hali na svojim događanjima (illectric funk i illectricity festival) ugostili su mnoge poznate njuške kao sto su: Rustie, Deadbeat, Jon Hopkins, Oneman, Hot City, D-bridge, Cooly G, Peverelist, Various Production, Jahcoozi, CLP, Al Haca, Mary Anne Hobbs, Klute, Black Sun Empire, Headhunter, Bok Bok, Loefah, Panacea, te mnoge druge. Ovaj put umjesto MOE video instalacije stage kiti svjetlosnim i video efektima jedna od ponajboljih ekipa u Hrvata pa i šire.

Kako festivalska događanja izgledaju u CFSN-ovoj organizaciji pogledajte na videu: http://vimeo.com/21349143

Više informacija na:

www.facebook.com/illectricity

Ček dis aut