Iron Maidnem u Močvari

Oglas

clip_image001Po prvi puta u klub Močvara 18.12. stižu mađarski Iron Maidnem band. ("Maidnem" na mađarskom znači "skoro“.) Radi se o jednom od najboljih svjetskih Iron Maiden tribute bandova, a to što se nalaze na Real tribute etiketi samo je potvrda njihove kvalitete.

Band postoji od 1996.g., a započeo je kao hobi glazbenika iz poznatih Mađarskih bandova, koji su iz zabave svirali pjesme svog omiljenog banda. Kada su na njihove koncerte počeli pristizati fanovi u velikom broju odlučili su se ozbiljno posvetiti Iron Maiden tribute bandu. Danas su poznati širom Europe i sviraju na velikim festivalima u Mađarskoj, Njemačkoj i Austriji pred tisućama ljudi. Poznato je da su Iron Maiden fanovi veliki perfekcionisti i da priznaju samo kvalitetnu izvedbu, a to što priznaju Iron Maidnem govori o sjajnom koncertnom showu koji Mađari pripremaju. Od kada su dodali i neke scenske efekte zadovoljstvo publike postalo je potpuno.

Iron Maidnem izdali su i nekoliko albuma kako bi pokazali da mogu svirati kao njihovi uzori, tako je njihov album „Somewhere in Hungary“ postao vrlo tražen album u krugu Maiden fanova.

Ovo će biti treće gostovanje IRON MAIDNEM-a u Zagrebu i za njihove koncerte uvijek se traži karta više.  Fenomenalnu svirku i atmosferu sa prvog zagrebačkog koncerta možete provjeriti na linku

http://www.youtube.com/watch?v=Y8h5JajUkgY

Ono što je nevjerovatno je da imaju preko 60 Iron Maiden pjesama na repertoaru, sa baš svakog albuma po neku, tako da je uvijek neizvjesno šta će odsvirati. Iron Maidnem izvode i pjesme koje Maiden nikada nisu svirali uživo kao ”Alexander the Great”, ”Back in the Village”, ”Invaders”, ”Gangland”, ”Only the Good Die Young”, ali naravno i pregršt hitova starih majstora. Kvalitetnim koncertima širom Europe oduševili su i one najzahtjevnije Maiden fanove svojim nastupima koji uvijek traju preko dva sata.

Ulaznice u prodaji na blagajni kluba po 40 kuna od 21 sat.

Kao predgrupa Iron Maidnemu zasvirat će mladi nzagrebački melodic metal band sa ženskim vokalom Uderdust.  www.myspace.com/underdust

www.ironmaidnem.hu

Ček dis aut