Pripremite se za IRON MAIDEN

Iron Maiden i neizostavni lik Eddie u Areni Zagreb će se kretati na pozornici dugoj 18 metara. Cijeli koncert će biti popraćen specijalnim efektima. Velikani i utemeljitelji ovog glazbenog žanra pripremit će stopostotni heavy metal spektal.

Opisujući turneju Maiden Englend, pjevač Bruce Dickinson je rekao: „Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. godine za turneju Maiden England . Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, produkcija pozornice kao i  Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! “

Prodane su skoro sve ulaznice za koncert, no ima još ulaznica za gornju tribinu za mali broj sretnika koji se odluči kupiti svoju ulaznicu u zadnji tren. Cijena ulaznice za gornju tribinu je 210 kuna. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Ukoliko ih na dan koncerta još bude bilo u prodaji moći će se kupiti na blagajni Arene Zagreb koja će raditi od 9:00 ujutro.

Vrata Arena Zagreb otvaraju se u 17:30.

Raspored izvođača je sljedeći:

Voodoo Six: 18:40 – 19:20
Anthrax: 19:40 – 20:30
IRON MAIDEN: 21:00 – 23:00

Preporuča se svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve zbog posebnog pregleda na ulazima. Navedeno nije posebna restrikcija već standardna procedura koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve odgovornosti ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta.

Ček dis aut