SMAK SVIJETA u ŽELJEZNIČARU

Na kraju, Maye su bili u pravu. Proročanstva su odlučila: kraj svijeta kakvog mi znamo dolazi nam već ove godine i nitko nije siguran. Vulkani će eruptirati, mora se sasušiti, zemlja tresti i otvarati puteve do svoje srži. Ili nam barem tako stručnjaci govore.

Ono što oni ne znaju je da postoji skriveno mayansko proročanastvo. Proročanstvo koje govori o spasiteljima, četiri jahača i velikanom na čelu:

MORTAL KOMBAT

www.mortalkombatbend.com
http://www.facebook.com/mortalkombatbend

Mortal Kombat je metal/punk bend iz Beograda, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kojem živimo. U veljači 2011. izdali su svoj prvi album od 14 pjesama „Smrtonosna šorka” koji je dostupan besplatno na službenoj stranici benda.

PHC

http://www.phc-tv.com
http://www.facebook.com/phc.tv

PHC je jedan od kultnih riječkih underground bendova. Iako bježe od žanrovskog etiketiranja, svoj rad opisuju kao žestoki pop već prepoznatljivog zvuka. Zaigrana i unikatna svirka, muzika za sve generacije i ukuse, a sve začinjeno fantastičnom energijom i dobrom zajebancijom.

BIJELA KREMA

http://www.facebook.com/pages/Bijela-Krema/161379004842

Bijela Krema je senzualni rokenrol bend koji osvaja karizmom i lažima kao svaki pravi bend. Ali to nije sve, izdaje i promovira svoj album “Bio sam ti 1.” koji govori o priči studenta sa sela u Zagrebu, neokrnjenog groznom studentskom muzikom. Sudba tog byronovskog junaka je tragična. Poslušajte i proživite!

GOSPIĆ GRUPA

Zagrebačka speed rock četvorka čiji počeci sežu u ožujak 2010. godine, a sa koncertima kreću tek ove godine. Predstavljaju autorski repertoar sastavljen od 9 brzih rokenrol stvari na tragu Motörheada, AC/DC-a, Nashville Pussy-a te Živog Blata i Majki uz pokoju prikladnu obradu. Ovo će im biti posljednji koncert prije odlaska u studio na snimanje prvog albuma.

ESCARABAJO DE LA PATATA

Meksički old school death metal bend na europskoj turneji odabrao je zagrebački Željezničar kao posljednji datum svoje underground turneje. Razarajući zli metal riffovi i bubnjevi od kojih će vam uši prokrvariti, ovaj bend će za vas prirediti death metal koncert za pamćenje.

Samo oni mogu odbiti sile uništenja koje prijete našemu svijetu. Uz žestoke riffove benda Escarabajo De La Patata, hrvatskih junaka speed rocka, Gospić Grupe, droge u heroinu u obliku Bijele Kreme, kultnih zajebanata PHC i metal/punk manijaka Mortal Kombat, povest će vas u petak 21.12.2012. s početkom u 21h u očuvanje svijeta u klubu Željezničar uz cijenu upada od 30kn (isključivo na blagajni kluba).

Ček dis aut