Svjetski Mega Car smislio je plesno natjecanje

rambo

Na mojim koncertima uvijek mi je nedostajao scenski pokret, vrijeme je da se taj propust ispravi! Pozivam sve koji se bave plesom da se prijave na audiciju i zaplešu na mojem koncertu u Boogaloou,“ obznanio je Svjetski Mega Car ususret koncertnoj promociji svog novog live albuma „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata“ koju će održati u Boogaloou u petak, 28.10.2011. „Tko me dojmi, pleše sa mnom na koncertu a slijedi i novčana nagrada za nastup!“ kaže Rambo, od kojeg se i očekivalo da svoj koncert obogati nekom sebi svojstvenom aktivnošću, pa će tako svi zainteresirani street-hip hop–break-free style plesači i plesačice imati priliku pokazati što znaju i umiju pred budnim okom Ramba Amadeusa.

Svi koji žele pokazati plesni talent u Boogaloou imaju prilike to učiniti slanjem prijave na e mail: petra@menart.hr do petka, 28.10. u podne. Do 14 sati će biti obaviješteni jesu li ušli u finalni krug, i bit će pozvani da nastupe pred Mega Carem točno u 19 sati, kako bi on osobno odabrao najboljeg ili najbolju. Prijavljeni moraju imati više od 18 godina, a u prijavi moraju navesti osobne podatke, fotografiju, dosadašnje plesno iskustvo i razlog zbog kojeg se žele okušati u ovom natjecanju.

Rambo će u svoj zagrebački repertoar uključiti sve one stare dobre stvari a i osam novih pjesama s novog live albuma „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata“ čija prodaja kreće upravo u sklopu koncerta u Boogaloou. Svi fanovi ovog originalnog crnogorskog glazbenika koji dođu na koncert novi album Ramba Amadeusa moći će kupiti po promotivnoj cijeni, a Rambo će se nakon koncerta družiti s publikom i potpisivati CD-e.

Svoje ulaznice za koncert Ramba Amadeusa u pretprodaji i dalje možete kupiti po 70 kn na sljedećim prodajnim mjestima:

Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13,
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7,
Boogaloo klub, Vukovarska 68,
Dirty Old Shop, Tratinska 22.

Na dan koncerta, ulaznice će se moći kupiti na blagajni u Boogaloou po 80 kuna, od 18 sati nadalje!

Ček dis aut