Tko to bruji u Tvornici kulture 10.12.?

Brujaci_plakatIstinske poznavatelje zagrebačke glazbene scene zasigurno će obradovati informacija da kultni Brujači najavljuju koncert u Malom pogonu Tvornice kulture 10.12.2011.

Brujači su sastav osnovan devedesetih, a nakon nekoliko dosadašnjih izmjena danas ga čine Bara (Trobecove krušne peći, ex Haustor, ex Viva Glorio), Franc (Peach Pit) i Viktor (Dosh Lee, ex Šumski). Danas glazbeno zreliji nego ikada, ostali su dosljedni svome zvuku koji se temelji se na plesnim ritmovima, brundajućem basu, te kratkim, sinkopiranim i odsječnim gitarskim sekvencama s povremenim izletima u ambijentalno. Iako njihovu glazbu neki površno opisuju kao hard disco, Brujači se nikada nisu vezivali isključivo za jedan stil, već su naglasak uvijek stavljali na stvaranje kvalitetnog rocka i prije svega zabavne plesne glazbe.

Oni koji su ih imali prilike do sada slušati, znaju da Brujači nikada neće razočarati uživo, pa nema sumnje da će i na koncertu 10.12. u Malom pogonu Tvornice kulture pružiti publici vrhunsku zabavu te svojim kotrljajućim ritmovima zagrijati sve okupljene!

Kao predgrupa Brujačima nastupit će grupa Gutz, kojoj će ovo biti prva prigoda za susret s koncertnom publikom!

Brujači također najavljuju i zanimljive goste iznenađenja, a s obzirom na njihove dosadašnje suradnje s eminentnim glazbenicima poput Darka Rundeka, Ivanke Mazurkijević, Davora Gobca i drugih, vjerujemo da vas neće razočarati.

Cijena ulaznice:
– u pretprodaji  20 kuna
-na dan koncerta  30 kuna

Ček dis aut