Treće izdanje Tam-Tam festivala na Hvaru

Repetitor
Repetitor

Treći po redu „Tam-Tam“ festival održat će se i ove godine u Sućurju na Hvaru u organizaciji Udruge „Pelišnjak“ Sućurja 1. i 2. kolovoza (petak i subota).

„Jubilarno“ izdanje ovog festivala donosi nam nastupe regionalnih izvođača već poznatih široj publici, kao i onih koji će to sasvim sigurno uskoro postati.

Novost u odnosu na prošlogodišnje izdanje je promjena samog formata festivala, pa tako ove godine po prvi put posjetitelji mogu uživati u dva žanrovski ujednačena dana, za razliku od prošle godine kada je druga večer bila organizirana kao večer sa DJ nastupima.

Ono što nije novost je da je „Tam-Tam“ i dalje rezultat entuzijastičnog rada nekolicine ljudi iz Sućurja. Festivala ne bi bilo niti bez dobre volje svih izvođača koji u Sućuraj dolaze po „prijateljskoj liniji“, te zbog ugodne i opuštene atmosferi koja vlada na istočnom rtu otoka Hvara. Upravo je to razlog da se iz godine u godinu određena imena ponavljaju što organizatorima uvelike olakšava posao prilikom sastavljanja lineupa.

Ovom prilikom objavljujemo 9 od 10 imena koja će nastupiti na ovogodišnjem izdanju TAM-TAM Festivala dok će posljednji, ali ne i manje bitan, izvođač biti uskoro poznat.

Također napominjemo da kamp nije organiziran, ali s obzirom da se festival održava na nogometnom igralištu mogućnost kampiranja na istom uvijek postoji.

Udruga „Pelišnjak“ se i ovim putem zahvaljuje svim izvođačima na dobroj volji i želji da svojim prisustvom ovaj mali i drugačiji festival održe na životu. Sve one željne dobrog provoda pozivamo da dođu, vide i čuju jer će samo tako imati pravu sliku o cjelokupnom događanju i samom Sućurju koji će im sasvim sigurno postati obavezna ljetna destinacija narednih godina. Kao što kaže stara poslovica: „Tko jednom dođe u Sućuraj taj se uvijek vraća“.

http://www.sucuraj.com/pelisnjak

Lineup za „Tam-Tam 2014“ je sljedeći:

Repetitor
Punčke
M.O.R.T.
Vlasta Popić
Stuttgart Online
Threesome
Artan Lili
Seven Mouldy Figs
Spiridon

Ček dis aut