TRNSKO MORGEN FESTIVAL

TRNSKO MORGEN FESTIVALU petak 14. Prosinca sa početkom u 21 sati, u Caffe baru MRAV u Trnskom će se održati TRNSKO MORGEN FESTIVAL (ulaz je slobodan). Uz domaćine, grupu PROJEKT TRNSKO, koja će izvesti set koji se sastoji od punk klasika, to će veće još nastupiti grupe IBIS i MJUZIKL.

IBIS su ”pravni sljednici” M-61 i kasnijeg Motor City Bara. Ovaj grupa rock veterana upravo snima svoj drugi album, a za one prave punk-rock frikove dovoljna je preporuka da za bubnjevima sjedi Georges, originalni bubnjar Klinske pomore. Ako se uz to napomene da u PROJEKTU TRNSKO bubnjeve svira Žmiks iz kultnih LA FORTUNJEROSA, o iskonskom rock kredibilitetu ovih bendova ne treba više ništa dodavati.

Grupa MJUZIKL je trio koji predstavlja nove (i žestoke) mlade snage. Iza sebe imaju već podosta scenskog iskustva, a ovih dana očekuje se izlazak njihovog novog singla.

Poseban gost (ili bolje rečeno gošća) festivala biti će slikarica Jasmina Krajačić, čije će se slike iz ciklusa “Punk” u slide showu projicirati tijekom koncerta, čime se nastavlja njezina zanimljiva suradnja sa grupom PROJEKT TRNSKO započeta ove godine na otvorenju njene izložbe MY WAY u Poreču.

Ček dis aut