Viking metalci Amon Amarth dolaze u Boogaloo

U sklopu europske turneje gdje će posjetiti preko 30 gradova će švedska viking metal atrakcija Amon Amarth posjetiti 16. studenog i zagrebački Boogaloo.

Švedskim death metalcima će ovo biti treći posjet Zagrebu, a ovoga puta će promovirati svoj novi, vrlo hvaljen album ”Surtur Rising” sa kojeg je skinut i video spot za pjesmu „Destroyer Of The Universe“. Amon Amarth djeluju već gotovo dva desetljeća i to u nepromejenjenom sastavu što je danas prava rijetkost, pa ih zbog toga nazivaju i posljednjim vikinzima na zemlji.

Kao posebni gosti sa Amon amarth dolaze i svepopularniji noviji kalifoirnijski metalci As I Lay Dying i grčki Septic Flesh.

Koncert će se održati u srijedu 16. studenog sa početkom u u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 170 kn u pretprodaji i 190 kn na ulazu u klub.

Pretprodajna mjesta: Boogaloo – Ul. g. Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Punkt 13 – Ilica 14, Octopus – Gundulićeva 37, Kovač – Masarykova 14, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Maldoror – Lopašićeva 3 i Eventim sistem – www.eventim.hr Rezervacije ulaznica: rezervacije@twilight-mag.net (subject: Amon amarth, ime + prezime + broj ulaznica koje želite rezervirati – max 2 ulaznice na 1 ime).

Ček dis aut