Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu 2011

t-mobile-inmusic1

Još jedan od festivala koji pruža priliku bendovima da nađu svoje mjesto pod Suncem je i T-Mobile INmusic festival. I ove godine nastavljaju s tradicijom pružanja prilike svim domaćim bendovima da se istaknu kao dio ovog velikog glazbenog događanja i svoju glazbu predstave široj javnosti te su objavili natječaj za nastup bendova pod nazivom “Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu“, na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani izvođači.

Natječaj će se održati u tri kruga glasovanja koje će se odvijati putem crvenog gumba na festivalskom kanalu MAXtv-a. Prijave na natječaj traju do 10. svibnja 2011., nakon čega će biti objavljena imena prijavljenih izvođača zajedno s njihovim video spotovima, koji će se prikazivati na T-Mobile INmusic kanalu na MAXtv-u.
Unutar tri kruga natječaja publika će u razdoblju od 23.5. do 12.6., glasovanjem za svoga favorita putem crvenog gumba na MAXtv-u, odlučiti o pobjednicima natječaja koji će zasvirati na T-Mobile INmusic festivalu. Od 13.6. do 20.6. gledatelji će moći pogledati spotove svih prijavljenih izvođača.
Više informacija o natječaju i uvjetima prijave možete pronaći na web stranicama T-Mobile INmusic festivala.