Frenkie feat. Who See – “Daj Ga Na Gas”

Najaktivniji i najaktualniji reperi u regiji, Frenkie i dvojac Who See predstavljaju prvu zajedničku pjesmu “Daj Ga Na Gas”. Singl “Daj Ga Na Gas” snimljen je na Tuborg beatu koji je napravio svjetski poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire).

Produkciju i aranžman singla potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky. Pjesma “Daj Ga Na Gas” je energetska bomba snimljena u modernom trap stilu, a u kojoj se isprepliću agresivni vokali i zarazna melodija.Frenkie je prošle godine u rujnu zajedno s dugogodišnjim suradnicima Kontrom i Indigom objavio uspješan album “Putanja”, koji je sniman u berlinskom Red Bull studiju, a ove godine je već najavljen i novi album koji predstavlja svojevrsni nastavak “Putanje”. Duo Who See prošlog su mjeseca objavili spot za singl “Naselje” koji će se naći na njihovom četvrtom studijskom albumu, a čija je objava najavljena ovog ljeta.

U sklopu kampanje Tuborg Open uz pjesmu “Daj Ga Na Gas” objavljen je i novi singl Sare Jo “Samo Ti” – pjesma s čijom se produkcijom pozabavio Đorđe Miljenović kao producent i ambasador ovog glazbenog projekta, a Miljenović je također osobno predstavio svoj singl “Imam tvoju ljubav” u sklopu Tubrog Open beata.

Ček dis aut