Osebujni reper Flavor Flav gladan je tantijema Public Enemya

Kad nestane novca, nestane i ljubavi. Flavor Flav odlučio se otvoriti parnicu protiv Chuck D-a i nekoliko managera Public Enemya zbog tantijema koje navodno nije primio.

Osebujni reper tvrdi da nije dobio niti jedan ček tokom posljednjih godina, unatoč davnom dogovoru da će Chuck D s njim ravnopravno dijeliti zaradu od nastupa, prodaje glazbe i ostalih sadržaja s obzirom da je koautor više od 50 pjesama kultne grupe. Uslijed grupne tužbe se našao i producent Gary G-Wiz, koji je navodno bez pristanka repera stavio u prodaju akcijske figurice članova Public Enemya i, pogađate, nije dijelio zaradu koja se broji u desecima tisuća dolara.

Poslovni faul ili ne, imamo osjećaj da Flavor Flava više boli uspjeh koji Chuck D uživa kao dio najpopularnije alt-rock supergrupe Prophets of Rage.

Nakon prošle godine objavljenog EP izdanja “The Party’s Over”, supergrupa Prophets of Rage koju čine članovi kultnih bendova Rage Against the Machine, Public Enemy i Cypress Hill spremna je za objavu istoimenog LP izdanja, a na njemu će se uz tri do sada objavljena singla, Unfuck the World”, “Living on the 110” i “Radical Eyes” naći još deset autorskih uradaka. Album je nastao u suradnji s legendarnim producentom Brendanom O’Brienom, a u prodaji će se naći 15. rujna.

Ček dis aut