Roger Waters predstavio novi video spot za pjesmu “Wait for Her”

Roger Waters predstavio je jučer novi video spot za pjesmu “Wait for Her” koja se nalazi na njegovom nedavno objavljenom albumu “Is This the Life We Really Want?”

Glazbenik poznat kao kreativna snaga koja stoji iza legendarnih Pink Floyda, objavio je dugoiščekivani album 2. lipnja za Columbia Records/Menart. Watersov posljednji album, “Amused To Death” iz 1992., bio je proročanska studija popularne kulture, istraživanje moći televizije u razdoblju Zaljevskog rata. Ovaj dugoiščekivani nasljednik tog albuma je nepokolebljiv komentar modernog svijeta i nesigurnih vremena.

U novom videu, snimke Watersa i benda u studiju isprepliću se s emotivnom slikom plesačice koja se sprema za nastup, a ožiljak na njezinom ramenu jasan je simbol užasa izbjeglištva koji ju još uvijek proganja. Plesačica Azzurra Caccetta utjelovila je plesačicu i u ranijem Watersovom video spotu za jednako snažnu pjesmu “The Last Refugee”.

Pjesma “Wait for Her” inspirirana je tekstom pjesme “Lesson From the Kama Sutra (Wait for Her)” pokojnog palestinskog pjesnika Mahmouda Darwisha.

Ček dis aut