Sve je spremno za novo, najjače izdanje SuncéBeat festivala

SuncéBeat je glazbeni festival u organizaciji Southport Weekender, jednog od najdugovječnijih festivala koji je trajao 52 godine i postavio se kao soul autoritet. Ovogodišnji Suncebeat slavi svoju sedmu godinu na dalmatinskoj obali, s najjačim lineupom do sada. Ove godine SunceBeat dovodi neke od najboljih selektora house, techno, soul, R&B i funk glazbe u The Garden u Tisno, i to od 20. – 27. srpnja 2016.

Na festival dolaze DJ Jazzy Jeff, Louie Vega, Black Coffee, Derrick Carter, Detroit Swindle, Henrik Schwarz, Prosumer, Osunlade, The Black Madonna, Mike Servito, Jeremy Underground ili pak Horse Meat Disco. Svi oni rasporedit će se po pozornici uz plažu, glavni stage, kao i onaj pored maslina, te na zabavama na brodovima, kao i u klubu na otvorenom Barbarella’s. Potpuni raspored po danima pogledajte na linku.

sunceFBWIDEbannerwebimage-3

SuncéBeat festival prava je rijetkost na hrvatskoj festivalskoj sceni. Svjedok tome su prethodni izvođači kao što su deep house velikan Larry Heard, berlinski Prosumer i legendarni DJ Harvey. U privatnoj uvali u srcu mjesta Tisno svakog ljeta dolazi izniman broj najboljih DJ-a svjetske glazbene scene.

Njihove izvedbe možete slušati na samoj plaži i ukupno tri pozornice u The Gardenu u Tisnom, koje su opremljene Funktion One sound sistemom, zabavama na brodovima, te u obližnjem noćnom klubu na otvorenom Barbarella’s, gdje se možete opustiti do zore.

Ulaznice za regiju dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Ček dis aut