15% svakom natjecatelju!

Iz ‘pouzdanih izvora’ saznajemo da nekoliko vrhunskih gitarista priprema svoje video radove, stoga pratite što se dešava na MIXER.HR i glasujte za najbolje po vašem mišljenu.

No, evo prave vijesti za sve prijavljene i one koji još razmišljaju da li im se ‘isplati’ potruditi oko prijave.

Sponzor MASTER-a, tvrtka Nova Glazbala d.o.o., odlučila je dodatno nagraditi gitaristički trud i svakom prijavljenom natjecatelju pokloniti 15% popusta na svoj ‘glazbeni’ asortiman (na proizvode koji su trenutno na akciji i više).

Stimulacije nikad dosta!!! Šalu na stranu – naravno da želimo na neki način nagraditi sve sudionike koji ulažu svoj trud u ovaj projekt te pokušati približiti ‘Nova Glazbala’ kupcima pogotovo iz ovog miljea. Mislimo da je bitno da se uspostavi interaktivni odnos kupaca i naše tvrtke kako bi još bolje mogli razumijeti njihove potrebe te s druge strane približiti im širinu usluga koje možemo pružiti, a sve to radi boljitka glazbenog života u nas.” rekao nam je Davorin iz ‘Novih Glazbala‘.

Organizator natjecanja, portal MIXER.HR, redovno će dostavljati popis prijavljenih natjecatelja u Hondlovu 2, već svima znanu adresu music shopa ‘Nova Glazbala’, gdje se nakon ‘identifikacije’ popust može iskoristiti.

Ukoliko vam nagrade nisu interesantne, u što sumnjamo, potrudite se oko svoje prijave jer niti jedan natjecatelj neće ‘otići praznih ruku’.