Anja G & Dr.obi donose dva nova singla – “Bang!Bang!” i “Raggamuffin”

AmpliFyah Music predstavio je početkom veljače EP Anje G & Dr.obija s dva singla “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” uz pripadajuće dub verzije.

Za produkciju, miks i master zadužen je Dr. obi, član Bamwisea i poznati hrvatski inženjer zvuka. Tekst potpisuje Anja G, mlada i nadolazeća pjevačica iz Zagreba.

Nadahnuće za “Bang!Bang!” i “Raggamuffin” dolazi iz društvene, političke i ekonomske situacije, ali i iz svakodnevnih događaja u životu. Ovaj EP pokazuje koliko je svestrana njihova glazba koja istražuje različite stilove reggaea; od rootsa do digitalnog.

Dr.obi započeo je svoje glazbeno putovanje u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Od 2005. godine član je najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan Ritam, te se potpisuje kao glavni tehničar za Seasplash Festival. Početkom 2017. počeo je stvarati glazbu u suradnji s Anjom G.

Anja G je mlada zagrebačka pjevačica u usponu koja je 2017. godine izdala svoj prvi singl “The Meaning” također s Dr.obijem. Godine 2017. nastupila je na većini važnih reggae i dub događanja u Hrvatskoj i regiji (Seasplash Festival, Dub Lab, Love & Rage (Italija) i mnogim lokalnim klupskim večerima u Zagrebu). Njezin prvi službeni EP s dvije pjesme (“Bang!Bang!” i “Raggamuffin”) izlazi na AmpliFyah Music u veljači 2018. godine.

Za vizualni identitet EP-a  koji možete poslušati i kupiti na Bandcamp & Soundcloud platformama zaslužan je Marko Pinjuh illustrations.