ANJA RUPEL i DAVOR GOBAC snimili pjesmu Videosexa ”Kako bih volio da sam tu”

rupel-gobacAnja Rupel i Davor Gobac snimili su novu verziju pjesme ”Kako bih volio da si tu” Videosexa, kultnog slovenskog benda iz 80-ih koji je bio prepoznatljiv po svom synth-pop zvuku. Upravo je u tom bendu Anja Rupel započela svoju glazbenu karijeru. Ovo je singl koji je najavio njen novi album ”Opus” koji je zapravo presjek njene dugogodišnje karijere od 80-ih pa sve do danas, a sadrži još četiri nove pjesme.

Koncertna promocija održana je u ljubljanskoj kavani Sputnik gdje je Anja pritom proslavila i svoj 50. Rođendan. Tom su prigodom na koncertnoj promociji izvedene pjesme legendarne grupe Videosex; ”Detektivska priča”, ”Tko je zgazio gospođu Mjesec”, ”Kako bih volio, da si tu” i ”Moja mama”. Ove pjesme nakon toliko godina i dalje zvuče svježe i izvrsno, za mnoge i puno bolje nego originalne verzije, a sve to zahvaljujući sjajnim glazbenicima u Anjinom pratećem sastavu: Mihi Goršeu i Alešu Klinaru na klavijaturama, Dorianu Grandi na bubnjevima, Franciju Zabukovecu na gitari, Mateju Tekavčiču na bas gitari i Darji Drobnič, pratećem vokalu.

Anja Rupel je posegnula za svojim najvećim uspješnicama iz svoje solističke karijere, ali i najnovijim skladbama koje će to tek postati.

Glazbeni gosti bili su Davor Gobac, Gregor Skočir i Alen Steržaj iz Big Foot Mame koji su su pridružili na skladbi ”Moja mama”, Samuel Lucas na pjesmi ”Skrajni čas” koji je zamijenio Tošu Proeskog, te Alenka Godec, Nuša Derenda i Darja Drobič u pjesmama ”Dobro se imej” i ”I’m Not For You”.