Audio Detektiv – “Malo vremena za nas”

Ovaj petak bio je u znaku premijere pjesme “Malo vremena za nas”, debitantskog singla sjajnog novog rock benda Audio detektiv, čiji je spot po prvi puta predstavljen na portalu Večernji.hr i CMC televiziji, dok se iste večeri u čakovečkom klubu Podroom održala i njegova koncertna promocija.

Audio detektiv novi je sastav nastao u Čakovcu tijekom 2015. godine na poticaj gitarista i pjevača Brune Tkaleca, koji je zajedno s gitaristom Marinom Kuharićem počeo okupljati nadarene mlade muzičare s ciljem rada na autorskim materijalima. Nakon dolaska Bojana Križana na bas gitari, Matije Vabeca na klavijaturama i Roberta Modlića na bubnjevima, bend se posvećuje dovršavanju albuma, a njihov talent, upornost i trud prepoznala je izdavačka kuća Croatia Records s kojom krajem 2016. godine potpisuju ugovor.

Singl “Malo vremena za nas” prvi je rezultat te suradnje. Glazbu i tekst potpisuje Bruno Tkalec, dok je aranžman rezultat zajedničkog rada čitavog benda.

Opisujući temu te energične pjesme na tragu najboljeg novog indie-rocka, članovi Audio detektiva su izjavili: “Pjesma je klasična ljubavna priča o nepovjerenju u novoj ljubavi nakon neuspjele bivše veze, ali opet sa sretnim završetkom, jer potrebno je samo malo vremena da se stvari poslože i dolazi novi uzbudljivi početak.”

Taj je sadržaj izvrsno prikazan u spotu čiji je producent i redatelj Marin Kuharić iz Studio Macka. Glavnu ulogu ljubavnog para tumače čakovečki glumci Kristina Štebih i Dino Pavleković, a uz njih je podjednako dojmljiv doprinos fantastičnih plesača Gabrijele Pilić i Ištvana Varge koji su svojom atraktivnom izvedbom savršeno prikazali eksploziju ljubavi među protagonistima. Nakon medijske premijere na portalu Večernji.hr i CMC televiziji, singl i spot su predstavljeni i uživo, fantastičnim nastupom benda u klubu Podroom u Čakovcu.

U sklopu promocije, bend je publici ponudio i specijalan uvid u nekolicinu drugih pjesama s nadolazećeg albuma, čineći ovaj nastup pravom glazbenom ekskluzivom jednog izuzetno obećavajućeg novog sastava.