Bang Bang predstavio svoj novi singl ‘Pijani i zaljubljeni’

Zagrebačko-šibenski pop-rock bend Bang Bang predstavio je svoj novi singl ‘Pijani i zaljubljeni’ u prošlotjednoj emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, najavljujući time izvedbu te iste pjesme na 64. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 27. siječnja iduće godine. Glazbu i tekst ove plesno-rockerske pjesme potpisuje gitarist sastava Hrvoje Prskalo, uz vokalnu izvedbu Lare Antić, te gostovanje izvrsnih jazz glazbenika Luke Žužića na trombonu i Antonia Gečeka na trubi.

Ovim predstavljanjem bend je prigodno zaokružio svoju izuzetno uspješnu godinu, koja je započela dodjelom priznanja za najbolji album 2015. godine za debitantski ‘Bez obzira na sve’, upravo u Music Pubu kao ponajvažnijoj radijskoj emisiji posvećenoj domaćem rocku, kao i nagrade Porin za najboljeg novog izvođača.

Ne pokazujući nikakve znakove posustajanja, singlom ‘Pijani i zaljubljeni’ Bang Bang potvrđuje da jednakom žestinom i kreativnom energijom nastavlja s radom i u sljedećoj godini te najavljuje da će na sljedećem Zagrebačkom festivalu i obožavatelji pravog rockerskog zvuka itekako doći na svoje.