Beyond Creation uz švicarski bend Virvum u sisačkom Skwhatu

Beyond Creation, foto: Simon Girard/Facebook

Udruga Mladih Siska najavljuje koncert kanadskih technical death metal legendi Beyond Creation uz support švicarskog benda Virvum.

Ovo će Beyond Creationu biti prvi i zasad jedini nastup u Hrvatskoj i iznimno smo ponosni što će se odigrati upravo u klubu mladih Skwhat!“, izjavili su iz Udruge.

U sklopu dugogodišnjeg festivala Milo Željezo u klubu Skwhat u Sisku, u petak 23. lipnja, nastupit će kanadske technical death metal legende Beyond Creation i švicarski metalci Virvum.

Beyond Creation djeluje od 2005. godine u Montrealu, Kanadi. Prema nadasve kompleksnoj terminologiji metala klasificiraju se kao “Progressive Death Metal”, ali bitno je da dere. Izdali su dva vrlo prepoznatljiva albuma “The Aura” i “Earthborn Evolution”. Odradili su brojne koncerte po gotovo cijelom svijetu. Aktivni mladići svoj rad će predstaviti i na svojem premijernom hrvatskom nastupu kojega upravo Skwhat ima čast organizirati.

Iz zemlje čokolade i satova pak dolazi Virvum; friška delicija u svijetu technical deatha koja će vas svojim, u sekundu točnim progresivnim ritmovima, zagrijati do usijanja. Dečki promoviraju svoj uistinu odličan debi album “Illuminance” te će se soničnim solažama i zidom melodike pred sisačkom publikom dokazati kao “the next big thing” u svijetu ekstremnog metala.

Nakon nastupa bandova, partijana se nastavlja uz DJ duo “Čelična Vesla” koji kao vrsni poznavatelji vikend mračnjaštva puštaju sve od Animals as leaders do Živog blata.

Cijena karata bit će 85 kuna u pretprodaji i 120 kuna na ulazu, a dostupne su u klubu mladih Skwhat i u cafe baru Voodoo.

Za zainteresirane izvan Siska primaju se rezervacije na broj 098-651 548 i e-mail info@skwhat.com. Ovim putem platit ćete ulaznicu kao u pretprodaji, a potrebno je samo poslati svoje ime i prezime i broj karata.

Vrata se otvaraju u 20h, koncert kreće u 21h, a očekivano zatvaranje je u 03h iza ponoći.