DeLorean All Star Bend za kraj ovosezonskih vikend koncerata u Vintage Industrialu

DeLorean

Posljednji ovosezonski koncert u sklopu Vintage Industrial vikend programa održat će u subotu, 27. svibnja, DeLorean All Star Bend.

Mnogima je poznato da je DeLorean zapravo supergrupa iza koje se kriju se kriju članovi bendova Cojones, Muscle Tribe of Danger and Excellence i She Loves Pablo.

DeLoran su uvijek rado viđen na stageu Vintage Industriala, a za ovu subotu 27. svibnja pripremili su pravu hot shot  redaljku za mikrofonom. Tako će osim uobičajene četvorke, publika Vintage Industriala i fanovi DeLoreana gledati i slušati Chrisa Iana iz Malady Lanea i Killed A Fox, Domagoja Šimeka iz She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence, Bojana Kocijana i Gordana Tomića iz Cojonesa, Luku Naukovića iz Straight Outta Fridge i Reflex Kid + goste iznenađenja.

Ženski, a i poneki muški dio publike naprosto obožava ove dječake koji se energično poigravaju klasicima grupa Pearl Jama, Ram Jama, Ramonesa, Misfitsa, Lynyrd Skynyrda, Roy Orbisona, Alice in Chains, RHCP-a, Arctic Monkeysa, Black Keysa, Hendrixa, Creama, Zeppelina…

Početak vikend programa u Vintage Industrialu počinje u 22:00 sata, a koncertni nastup u 23:300 h. Ovoga puta ulaz je besplatan!