Five Finger Death Punch obradili pjesmu punk benda The Offspring

Jedan od najpopularnijih američkih hard rock/groove metal bendova, Five Finger Death Punch, objavio je video za pjesmu „Gone Away” koja se našla na kompilaciji „A Decade of Destruction”, objavljenoj povodom deset godina njihovog albuma prvijenca „The Way Of The Fist”.

Pjesma „Gone Away” obrada je hita punk-rock benda The Offspring iz 1997. godine i predstavlja pogled na koji Five Finger Death Punch vidi ovu pjesmu.

„Svaka pjesma ima onoliko značenja koliko ljudi u njoj pronađu, ali kreirajući video mi možemo istaknuti jedan ugao iz kog bi se mogla sagledati, našu interpretaciju koja će pokazati  što te riječi znače nama”, izjavio je gitarist benda Zoltan Bathory i dodao: „Ovo je pjesma koja vas lako može pogoditi, a naša interpretacija možda iznenadi nekog, ali tako smo je mi doživjeli”.

Kompilacija „A Decade of Destruction” objavljena je 1. prosinca i istog trenutka se našla na svim rock top listama predvođena singlom „Trouble”. Kompletnu kompilaciju najvećih hitova ovog benda koji iza sebe ima dva platinasta albuma možete preslušati na www.deezer.com.