Koncerti iz kauča | Jana Beltran i The Gentleman donose emotivno nabijene akustične izvedbe

Začarana Močvara predstavlja kantautorice i kantautore iz regije

Nakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie JoanStray Doggom i Denisom KatancemKraljem Čačka i Ninom BajsićAnom Ćurčin i Sarom RenarMilanom Glavaškim i Zvonkom ObajdinIgorom Božanićem i Dinom SaurićemAnom Avramov i Lukom, te zadnjeg streama s Mirjam i Vladom Kuzmanom za vas idućih tjedana organiziramo svirke gdje će nastupiti neke i neki od najzanimljivijih kantautorica i kantautora iz regije.

Ovog tjedna, u četvrtak 14.05.2020., od 21:00 do 22:00, za vas sviraju Jana Beltran, slovenska kantautorica, a poslije za vas svira The Gentleman.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.

Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00!

Ukoliko želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju prije ili nakon koncerta.

1. Jana Beltran

Jana Beltran, pratiteljima scene poznata i kao gitara i glas dua All Strings Detached koji je u posljednjim godinama unio vjetar promjene na slovensku glazbenu scenu, ovog puta nastupiti ce solo. Neodoljive suptilne i intimne pjesme i vokal koji podsjeća na Kristin Hersh svakako nemojte propustiti. Tune in.

2. The Gentleman

The Gentleman je svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Gentleman nas navodi da slušamo glazbu kao nekad,
iznova puštajući pjesme bogate vokalnim, glazbenim i pjesničkim slojevima. U svojim
koncertnim izvedbama koncipiranim u strukturu priče glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa pridajući pažnju kako akustičnim i sadržajnim tako i vizualnim dijelovima koncerta. Objavio je album “The Gentleman” i dobio odlične ocjene glazbenih kritičara iz cijele regije, te je njime osvojio srca publike.