Kuzma & Shaka Zulu na rođendanskom tulumu Pivane

Svi su pozvani na proslavu uz prave glazbene vibracije i gastronomske užitke.

Popularna pivnica koja se nalazi u najdužoj ulici u Zagrebu, na adresi Ilica 222, u četvrtak 23. siječnja slavi svoj peti rođendan. Uz dobru hranu i velik izbora piva proslavu će upriličiti koncert grupe Kuzma & Shaka Zulu, dok će atmosferu već u 18:00 sati zagrijati DJ Igor Primec.

Iako se svaki vikend u Pivani održavaju glazbeni tulumi i nastupi bendova koji iznova oduševe sve prisutne, za peti rođendan posjetitelje očekuje još više veselja i zabave, a sve je popraćeno bogatom ponudom Pivaninog jelovnika. 

Prvo se na pozornicu penje Igor Primec, poznati DJ koji je žario i palio zagrebačkim klubovima 80-tih godina, a jednako tako je i bio voditelj na brojnim radio postajama. Za rođendanski tulum je pripremio samo najbolju glazbu, a zagrijat će atmosferu za otkačene Splićane Kuzma & Shaka Zulu čiji nastup počinje u 22:00 sata. 

Ovaj rap-reggae-dance-italo disco dvojac osnovan je 1993. godine, a iza sebe ima hitove kao što su: „U mojoj ulici”, „Majstori sa mora”,  „Lito ide mala”, „Party (Ruke gore)” i mnoge druge. Svoje su pjesme predstavili na brojnim hrvatskim festivalima, dok se u klubovima za njihov opušteni nastup i izvrstan party uvijek traži ulaznica više. 

Ipak, ulaz je u Pivanu, baš kao i uvijek, slobodan, i svi su pozvani na proslavu uz prave glazbene vibracije i gastronomske užitke.