Linkin Park najavili live stream koncerta posvećenog preminulom frontmenu

Članovi Linkin Parka tokom rujna su najavili poseban nastup u čast preminulog frontmana Chestera Benningtona, a s obzirom da su ulaznice za koncert u trenutku rasprodane, bend je odlučio i ostalima omogućiti da sudjeluju u sjećanju na Chestera i to live streamom koncerta.

Nastup članova Linkin Parka održati će se 27. listopada u koncertnoj dvorani Hollywood Bowl u Los Angelesu, a bendu će se na pozornici pridružiti Blink-182, Jonathan Davis (Korn), Machine Gun Kelly, Daron Malakian, Shavo Odadjian i John Dolmayan iz System Of A Down, Kiiara, kao i članovi bendova Avenged Sevenfold, Yellowcard i Bring Me The Horizon. Ovaj nastup ujedno će biti i prvi na kojem će se preostalih pet članova benda okupiti nakon Chesterove smrti, a svi prihodi od koncerta biti će proslijeđeni fundaciji Music for Relief koju su 2005. osnovali članovi Linkin Parka, odnosno programu One More Light osmišljenom da se u čast karizmatičnog frontmena pomogne pojedincima kojima je to potrebno.

Program je nazvan po istoimenoj pjesmi koju je bend objavio kao posvetu Chesteru Benningtonu i svima onima koju su izgubili svoje voljene.

Prema informacijama magazina Rolling Stone, nastup će biti moguće pratiti preko službenog YouTube kanala 27. listopada od 2:45h prema našem vremenu.