Melissa si(ng)lovito najavljuje album prvijenac

Iako postoje od 80-ih igrom sudbine diskografski prvijenac najavljuju tek sada

Iz pune duše heavy sjaja i hrabrog srca topličkog stiže još jedna snažna oda puna gotovo pa fatalne melodične grmljavine – video singlom “No escape” Melissa najavljuje album prvijenac koje će se pojaviti u narednih mjesec dana.

Pjesma i video-spot su snimljeni u čuvenom smederevskom “teškometalnom” studiju „Paradox” početkom novemstudenog bra 2019. godine. Snimatelj i producent bio je Srđan Branković (Alogia), baš kao i majstor za snimanje i realizaciju spota.

 

– „No escape” govori o učmalosti, bezidejnosti, propaloj budućnosti i o velikom broju ljudi, danas, koji su imali velike snove, ali, kako zbog njih, tako i zbog vremena u kojem žive i sredini u kojoj su, nisu mogli dalje. Ali, ako pobjediš sebe i mnoge druge stvari koje te okružuju, što je i najteže, bori se da to prebrodiš. Ova pjesma je, ustvari, poticaj i osobni dokaz da moraš ići dalje, biti uporan i nadati se da sreća prati hrabre, kako bi (koliko-toliko) bio sretan i ispunjen u životu, poručuju članovi benda.

Sjajna prokupačka heavy-metal postava Melissa svoje početke djelovanja veže uz sredinu ’80-tih godina, u vrijeme najveće ekspanzije ovog rokenrol podžanra. Igrom sudbine za dugosvirajući diskografski prvijenac ostali su uskraćeni (kao i njihovi brojni fanovi) sve do naših dana, kada zadovoljno najavljuju da im uskoro izlazi album “My Empire Has No Limits” za najstarijeg srpskog nezavisnog izdavača Take It Or Leave It Records. Autor fotografija, koje će se naći i na omotu izdanja, je stari prijatelj i sugrađanin grupe Miloš Miladinović.