MOZARTINE u suradnji s DAVOROM GOPCEM

Pjevački studio Mozartine i ove sezone radi punom parom. Njihov pjevački studio proširio se na čak osam pjevačkih zborova od kojih je jedan zbor za djecu predškolske dobi, jedan djevojački zbor te čak šest dječjih zborova na šest lokacija u gradu slijedećih naziva: Mozartine, Papandopuline, Schubertine, Bachovine, Vivaldine i Chopinine.

Djevojački zbor Mozartine nastavlja sa svojim radom i u pop-rock žanru, osim onog klasičarskog koji je temelj cijelog ovog pjevačkog studija. Tako su članice zbora nakon odličnih suradnji sa Damirom Urbanom na pjesmi Glas jeka, Nenom Belanom na pjesmi Rijeka snova, Ivanom Dečakom iz grupe Vatra na pjesmi Bilo je dobro dok je trajalo, te obrade Gibonnijeve pjesme Vrata do nas, snimile i obradu pjesme Nebo Psihomodo popa s frontmanom grupe Davorom Gopcem. Napokon malo “žešći” zvuk prekrasnih glasova zagrebačkih Mozartina, nakon premijere u Music pubu Zlatka Turkalja, moći ćete čuti na radijskim postajama diljem Lijepe naše.

Odlične Mozartine, nakon što su proteklih godina proputovale dobar dio Europe i svijeta (Bruxelles, London, Stockholm, Varšava, Budimpešta, Ancona, Beč, Graz, Pariz, New York i dr.), ovih se dana pripremaju za božićne koncerte u Župnoj crkvi u Petrinji 20.12., te u zagrebačkom Lisinskom 27.12. i 28.12. ali i za nadolazeće turneje u slijedećoj 2016.godini. Naime, početkom veljače Mozartine ponovno putuju u SAD gdje će nastupiti u više gradova, a nakon toga slijedi i nekoliko europskih gostovanja.

Pratite ovaj naš djevojački zbor na njihovoj web stranici www.mozartine.hr te na YouTube kanalu i Facebooku.