Na posljednju ovogodišnju Casa večer iz Pule stiže LaSeech

Posljednje ovogodišnje izdanje Casa tuluma na rasporedu je ovog petka, 15.12. u klubu Podmornica, koji se nalazi u sklopu kompleksa Katran.

Podmornica se na zagrebačkoj mapi klubova ove sezone pozicionirala kao jedan od najzanimljivijih malih klubova kako zbog svog jedinstvenog interijera koji doista podsjeća na podmornicu, ali još važnije i zbog novog KV2 audio sound systema kojim se ističe kao jedno od mjesta s najboljim zvukom u Zagrebu trenutno.

Casa ekipa jedan petak mjesečno u Podmornici prezentira publici svoje afinitete prema plesnoj muzici uglavnom vezanoj uz house u širem smislu. Primarna misao vodilja svih Casa tuluma je opuštena klupska zabava posvećena clubberima koji zaziru od velikih i hektičnih partya te više vole intimniji klupski ugođaj.

Ovog petka u goste na Casu stiže puležan LaSeech. Rođen 1995., od malih je nogu glazbeni zaljubljenik, a 2012. na Dimensions festivalu po prvi se put susreće s underground glazbom. Instantno se zaljubljuje u house te počinje istraživati underground scenu i uz puno truda 2014. zaslužuje svoj prvi nastup na Slurp! festivalu. Nakon toga su usljedili nastupi na Illectricityu, Dimensionsu te Outlooku. LaSeech osim što je odličan DJ je i producent te je izdavao za HJR, King Street Sounds te poznatu australsku etiketu Red Ember Rec. Osim svega navedenog uređuje i radijsku emisiju imena Music After Dinner uz ostatak MAD ekipe.

Uz LaSeecha za pultom će se naći i Casa rezidentski trojac; Yesh kojeg petkom od 21h možete slušati u emisiji Contrast Radio na Radiju 101, osječki DJ Pips te požeški podmladak Hibou.

Cijena ulaznice je 40kn, vrata Podmornice otvaraju se u 23h, a zatvaraju oko 6.

Za više informacija i besplatne upade posjeti i službeni Facebook EVENT.