Nagradnjacha: Plešemo uz Jinxe u Tvornici kulture!

Grupa Jinx u zadnjim je pripremama za veliku koncertnu promociju novog studijskog albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture 5. svibnja, koncertu na kojem će Jinxi nastupiti uz prošireni bend i goste, te naravno uz nove pjesme, izvesti i najveće hitove iz svoje dosadašnje karijere.

Novi album Jinxa koji dolazi sedam godina od posljednjeg ‘Diksilenda’ i već je osvojio eter s dva singla “Jesmo li dobro?” i “Maradona”. Ovo će biti jedna od rijetkih prilika za čuti ”Maradonu” uživo u duetu s Davorom Gobcem jer Psihomodo Pop i Jinxi ne dijele često pozornicu!

Stoga ne propustite ovu priliku jer Mixer.hr danas za vas ima 3×2 ulaznice za ovu glazbenu poslasticu!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku JINX, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do četvrtka u 14h. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Album naslova ”Pogrebi & pomiriši” odnedavno je dostupan za slušanje na Deezeru, a najveći fanovi prve primjerke albuma moći kupiti ekskluzivno na koncertu u Tvornici.

Cijena ulaznica je 90 kn, a na dan koncerta, ako ih bude, 110 kn.

Ulaznice će se moći kupiti u sustavu Eventim, Dallas Recordsu Zagreb (Paromlinska 49/1) i Dirty Old Shopu.