Nagradnjacha: Vodimo vas na koncert Saše Novaka u Hard Place

“Ne samo da mi je taj dan ostao u sjećanju zbog emocija koje se ne mogu ni na koji način ponoviti, jer se radilo o povratničkom koncertu nakon više od 20 godina pauze, nego je i Hard Place izuzetno dobar rokenrol klub u kojem se osjeća dobri duh rokenrola.” komentira Saša Novak zašto je i za drugi zagrebački koncert odabrao Hard Place, u kojemu je prošle godine odsvirao svoj povratnički koncert.

Osim što će se i ovoga puta, u subotu 29.travnja,  uz njega na pozornici naći provjerena ekipa – Piko Stančić, Udo Barakudo i Toni Markulin, Saša je kao goste pozvao “Vis Pardon”, bend koji uz producentsku palicu Pike Stančića i energičnim nastupima dokazuje da pred njima stoji bogata muzička budućnost.

Iznenađenjima ali tu nije kraj. Svakom posjetiocu Saša daruje specijalno download izdanje svog EP iz 2011. godine sa naslovom: “Once upon a time”.

A Mixer.hr za vas ima 2×2 ulaznice!

Da bi ste ih osvojili, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku SALE, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 28. travnja. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Saša je ovih dana boravio u Hrvatskoj. Sa bendom je uvježbavao novi materijal i snimao video spot za svoj novi single “Povedi me” koji se uskoro treba pojaviti na tržištu. Riječ je o ljubavnoj pjesmi sa veoma naglašenim ritmom, modernom produkcijom i pjevnim refrenom koji će zasigurno osvoiti kako mlađu tako i stariju publiku. Na pjesmi gostuje kao i obično Sašina kćer Filia.

Njegov zadnji Hit single “Morgen” u međuvremenu vrti ne samo u Njemačkoj i Austriji, nego su radio postaje iz Danske, Švicarske i Grčke pokazale interes, i uvrstile pjesmu u svoj program.