Nagradnjacha: Vodimo vas na obljetnički tulum S.A.R.S.-a

SARS-2

Epidemija dobre glazbe i nenormalna količina energije očekuju vas uskoro u Domu sportova. S.A.R.S. se nalazi na samom vrhuncu koncertnih aktivnosti u cijeloj regiji, a desetljeće na glazbenoj sceni proslavit će velikim dvodnevnim koncertom 21. i 22. listopada u Domu sportova. Do velikog rođendanskog koncerta ostalo je manje od pet dana, a S.A.R.S. se punom parom priprema za domaći teren i veliki ispit u dugogodišnjoj glazbenoj karijeri.

Fuzija različitih gazbenih stilova koji spretno obuhvaćaju pop, rock, reggae, hip hop i blues s elementima tradicionalne folk glazbe kojom se ističu na glazbenoj estradi razlog su da se pridružite obljetničkom tulumu.

Danas uz Mixer.hr možete osvojiti 5×2 ulaznice!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku S.A.R.S. i odabrani dan koncerta, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do srijede, 19. listopada. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni sutradan u jutarnjim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom.