Nova imena za 11. Hoomstocka su TBF, M.O.R.T., Social Blue i pobjednik 20.HGF Demo Festivala

Hoomstock_bendovi_2Kao što je poznato, 11. humanitarno-glazbeni festival Hoomstock održat će se 19. i 20. kolovoza na sportskom igralištu OŠ Viktora Kovačića u Humu na Sutli u organizaciji Mladeži Huma na Sutli.

Ranije najavljena imena su Kandžija i Gole žene, Gatuzo i Breakdown!, a njima dodajemo i 3 nova imena – TBF i M.O.R.T., Social Blue iz Bistrice ob Sotli te pobjedik HGF-a .

TBF su već legende hrvatske glazbene scene koji iza sebe imaju pregršt odličnih albuma i nastupa diljem države i regije. Njihov posljednji album “Danas sutra” izdan je prošlo ljeto, a uz neke pjesme s tog albuma, očekuju nas i mnogi stari hitovi. Kroz njihove stihove često znamo vidjeti ozbiljne skice u šaljivim tonovima, pa će se to idealno uklopiti u ovogodišnji program.

M.O.R.T. je bend iz Sinja koji je u kratko vrijeme postigao velike rezultate. Njihov prvijenac “Odjel za žešće” proglašen je u mnogim medijima kao najbolji rock album u 2014. godini, a tijekom ove godine trebali bi dobiti i nastavak u vidu novog albuma, što zajedno čini vrlo dobru kombinaciju za predstavljanje na Hoomstocku.

Ove godine imamo novinu, a to je suradnja s našim najdugovječnijim demo festivalom HGF-om. Kao jedna od nagrada za pobjednika HGF-a, bit će nastup na ovogodišnjem Hoomstocku.

U suradnji s Mladinskim društvom Bistrica ob Sotli, doći će i jedan slovenski bend kao dio projekta “Rock ob Sotli/Rock na Sutli” kojeg su pokrenule prijateljske udruge mladih iz Huma na Sutli i Bistrice ob Sotli.

Od kraja veljače, putem Entria su puštene u promet ulaznice za festival koje spadaju među najpovoljnije u Hrvatskoj. Tako se festivalska ulaznica može kupiti već od 30kn.
Cijene festivalskih karata do 1.4.2016. 30kn

Sve detalje i sljedeće najave možete pratite putem službene stranice festivala, facebooka ili twittera.