Odličan roman “Krvnikova kći” može biti vaš, igrajte se s nama

“Krvnikova kći” Olivera Pötzscha knjiga je koja bi lako mogla proći “ispod radara” obzirom na to da jako puno izdanja izlazi, ali nemojte se zavaravati. Radi se o štivu koje će vas odmah osvojiti, a mi imamo za vas jedan primjerak knjige.

Nedugo nakon Tridesetogodišnjeg rata iz rijeke je izvučen polumrtav dječak. Na ramenu je imao tetovirani simbol, navodno vještičje djelo. Stanovnici Schongaua krivnju za dječakovu smrt svaljuju na primalju Marthu Stechlin kod koje je dječak, zajedno s ostalom gradskom siročadi, često zalazio. Gradski vijećnici žele što prije pogubiti primalju kako bi obuzdali nemir građana. Krvnik Jakob Kuisl dobiva zadatak izvući iz nje priznanje, no on je uvjeren u primaljinu nedužnost. Sluti da se pogubljenjem navodne vještice samo želi zataškati zločin i prikriti stvarni krivac. Krvnik, njegova lijepa kći Magdalena i naočiti sin gradskog medikusa, Simon, odlučuju zajedno istražiti okolnosti ubojstva. S vremenom nestaje još djece, a kada je u gradu otkriven leš još jednog dječaka, također siročeta, Schongauom zavlada prava histerija.

Pružamo vam priliku da ovaj sjajan naslov stigne upravo u Vaše ruke! Ostavite komentar na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “KRVNIK”.

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Sretno ime objavljujemo u u srijedu, 11. srpnja nakon 12h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara