Pips, Chips & Videoclips – “K1 (live @ &TD)”

Pipsi još još uvijek slave svoju 25. godišnjicu, a nakon studijskog spota s Ninom Violić u glavnoj ulozi, predstavili su i K1 live iz &TDa.

K1 je otpočetka zamišljen kao jedan od budućih stupova naših koncerata. U osnovi riječ je o bluesu, a on ipak najbolje funkcionira na stageu pred publikom. Live verziju u Teatru ITD snimili smo spletom slučajnosti, što je odlično jer se slučajnosti rijetko spletu na dobar način. Bio je gušt svirati pred publikom koja kuži band, a s Klifovim projekcijama dobili smo vizualno odijelo kakvo rijetko imamo priliku nositi.” izjavili su Pipsi.

Spot za K1 (live in ITD), u režiji Saše Podgorelca i muzičkoj produkciji Ivana Božanića pogledajte u nastavku teksta.

Mi smo K1 live ostavili točno onakvim kakvim smo ga odsvirali. Naime, samo par dana prije tog giga finalizirali smo studijski sam kraj songa. Podijelio sam dečkima mastere, neki su ga poslušali, neki očito ne, hahaha…Dakle, zeznuli smo kraj pjesme i ostavili ga takvim. Da smo 10 godina mlađi uvijek bi išli nešto “krojiti”, danas nam se više ne da. Ionako nije presudno“, ispričao je Dubravko Ivaniš povodom predstavljanja spota.