Prestanite grintati i osvojite novu sjajnu knjigu

Knjiga o kojoj se puno priča posljednjih dana nešto je na što nismo previše navikli. Self help knjige inače su popularne, a knjiga “Zabranjeno kukanje” svima će barem malo otvoriti vidike te ako ništa, da si barem postavimo pitanje zašto kukamo i kako to zaustaviti.

Kukanje je postalo uobičajeni način naše komunikacije. S problemima se jednostavno ne može suočavati kukanjem. Onaj tko kuka aktivno pridonosi stvaranju negativnog ozračja koje prožima naše društvo. Čak i obitelji i radne sredine prožete su ovom navikom.

Putem primjera, vježba i strategija osobnog i društvenog rasta ova knjiga nudi vrlo praktičan i primjenjiv pozitivan pristup životu i poteškoćama. Uz pomoć nje ojačat će se vaše samopoštovanje i motivacija kako biste izbjegli upadanje u zamku jalovog kukanja i sumornog pogleda na život.

Tražiš li onu vedrinu, onaj spokoj koji će ti pomoći da se bolje suočiš sa zaprekama, s nepredviđenim događajima, sa životnim bolima. Želiš li saznati kako u životu aktivirati više oduševljenja, više zahvalnosti i više odgovornosti kako bi postigao nutarnju postojanost i pronašao radost življenja? Uz pomoć ove knjige, prestani kukati i promijeni nabolje svoj život i život drugih.

Knjigu “Zabranjeno kukanje” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest staviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “KUKAM”.

Svi prijavljeni imaju jednake šanse u sudjelovanju u darivanju, a Random.org odlučuje o sretnom dobitniku/ici. Sretno ime objavljujemo u srijedu, 18. srpnja nakon 12h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara